Post by reejahihundi on Feb 19, 2022 23:19:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ تک خال: نبرد هوایی با جنگنده های مدرن ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ تک خال: نبرد هوایی با جنگنده های مدرن IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک طلای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ تک خال: نبرد هوایی با جنگنده های مدرن 2022 version ▞▞▞
کاملا دروغه ک انلاینه ،فقط با ربات بازی میکنید انلاین بودنش فقط به این خاطره ک تبلیغات ببینید
خیلی عالی بود ممنونم
زبان بازی با زبان گوشی تغییر می کند، کاش میشد تو خود بازی زبان رو انتخاب کرد
دوست عزیز امتیاز گیری خیلی کم می شود .و الان چهار روز است فیلم تبلیغی موجود است.
بازی خوبیه از همه نظر ولی یه ایراد کوچولو داره که امیدوارم سازندگان محترم برسی کنند و بدن بدن را ارتقا دهند هم اینه که موشکی میاد سمتت خیلی دیر اژیر خطر به صدا در میاد تا موشک و منحرفش کن به هواپیما اصابت میکنه تنها ایرادش همینه از دوستانی که. در نصب این بازی شک دارن شک نکنین که یکی از بهترین نبردهای هوایی همین بازیه با گرافیک عالی و در اخر تشکر از تیم سازنده این بازی🛩
خیییییییییلییییی عالیه واقا بچه های ایران چه بازی ساختن خوبی این بازی وصف ناپزیر هست
خیلی گرافیکش پایینه و همم کنترل روش سخته من که خوشم نیومد
بازی بسیار واقع گرایانه مجموعه ای از هواپیماهای مختلف را دوست دارم. فقط 1 مشکل... نمی دونم گوشی من Mobiwire Kicka 5 هست یا نه، اما وقتی می خوام از آخرین بازرسی ادامه بدم وقتی شکست می خورم، برنامه بسته میشه. وگرنه من واقعا عاشق این بازی هستم. من واقعا آن را به هر کسی که عاشق جت های جنگنده است توصیه می کنم.
چرا موقع خرید ارور میده ؟
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Jangovar ita
این یک بازی بسیار زیبا است، یکی از بهترین بازی هایی است که تا به حال بازی کرده ام، اما این قانون که قبل از خرید هواپیمای بعدی باید هواپیمای قبلی را بخرید پوچ است، ثانیا پشتیبانی هوایی در دسترس نیست کمپین اصلی که من شخصاً به نظر من یک پاره است.. جدا از اینها این بازی ارزش هر پنی را دارد.
سلام بازی خوبییه وقتی اف ۴ رومی گیرم تو همه ی املیات سفحه سیاه میشه برای همین ۲ ستاره میدم
کر خر تو کص خواهر و مادر سازندش کیرم تو قیافتون نمیتونید و کر نکردن تو کص خواهر مادرتون
بدک نبود
کیرم تو دهن این بازی
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Action shsk
من نمی فهمم چرا همه چیز اینقدر بد و سریع پیش رفت. من 3 ماموریت اول را انجام میدهم، به چوب لباسی میروم، چند ویدیو را تماشا میکنم تا کمی جبران کنم، آنها هواپیمای من را ارتقا میدهند، سپس بعد از یک ساعت کامل که اساساً در تاریکی شناور بودم، این بررسی را مینویسم و ترک میکنم. من هرگز نمی توانستم دوباره توانایی کنترل هواپیما را داشته باشم. من مهمات خریدم، ویدیوها را تماشا کردم، هر تنظیم ممکنی را که می توانید حداقل 3-4 بار در هر تنظیم، در هر هواپیما تغییر دهید، تغییر دادم. دیگر سرگرم کننده یا حتی علاقه ای به بازی نیست
خیلی خوبه کیفیت ... ولی خیلی سخته نهمین عالیست
سلام بازی خوبی هست وازنظر هیجان واسترس بازی عالی هست فقط ی مشکلی داره امتیاز دهی ضعیف است وبرای جایزه ویژه خیلی باید تلاش کرد ومبلغ مهمات هم خیلی بالاست هزینه خرید جتها هم بسیار بالاست بازم از تیم زحمت وسازنده خوبش تشکر میکنم پیشنهاد میکنم کسانی که میخواهند. نصب کن بدون شک نصب کنن بازی خوبی هست
avion de combate: combate aéreo moderno Acción cbp
من برگشتم تا آن را بررسی کنم و هنوز هم بد است، ارتقاء وحشتناک است... گاهی اوقات کمتر بهتر است،،،، به روز رسانی بدتر از آخرین به روز رسانی است.: پس از جدیدترین به روز رسانی، بازی کمتر واقعی است و بیشتر شبیه به ARCADE است. . من دیگر علاقه ای ندارم (معتاد بودم). لطفاً آن را به 2.51 اصلی برگردانید. این به هیچ وجه به واقع بینانه یا جالب نزدیک نیست. دو ارتقای آخر هر بار بدتر شد. مطمئنم همه کسانی که بازی میکنند، اگر به نسخه 2.51 برگشتند، به من ایمیل بزنند وگرنه خداحافظ
ای بابا مسخرس چون کنترلش سخته
تجربه پرواز با جت بسیار واقعی است، اما اگر پایگاه ها یا جت های دشمن را نابود کنیم، فقط یک بار منفجر می شوند و هیچ آسیبی به آنها نمی رسد.
ای من ریدم به هرچی بازیه سه روزه دارم به زور باریو فیلم مکس میکنم دیزوز مکس شدم امروز بعد مچ استارت نمیشد. ایمو برداشتم پاک کردم دوباره ریختم هرچی ایدیو میزنم نمیاد بالا ریدم دهنتون
سلام بچه ها بنظر من این بازی را دانلود کنید اگه میخوایند پولتون بینهایت شه این کد را در بازیابی حساب بزنید n63betg-4442 👉👉👉
بازی شگفت انگیز. کنترل آسان، فن آوری پیشرفته و هواپیماها آن را جذاب تر می کند. اما من فکر می کنم گرافیک به توسعه بیشتری نیاز دارد و اگر یک باند برای برخاستن و تاچ کردن داشته باشد جالب تر می شود. بنابراین من به آن 3 ستاره داده ام.
سلام بازی خوبیه ولی جایزه هاش به مرور بهتر و بیشتر باشه بنظرم طرفداران زیادی پیدا میکنه .
اگر این بازی رو حقیقتا آنلاین می توانید با قابلیت حفظ صوت وصدابا دیگران مشخص است که این بازی در واقع آنلاین نیست پس این بروز رسانی چه ویژه گی ای داشت به چه دردی خورد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! بنظرم روی بازی کار کنید تاگیمرهاتون روازدست ندید
بازی خوبی است، با این حال بهتر است تیمها و رویدادهای تیم در مقابل تیم وجود داشته باشند. همچنین، نمیتوانم به حسابم که از زمانی که گوشی را عوض کردهام، بازی میکردم، برگردم. از من می خواهد که از نو شروع کنم و بد است.
می تواند بهتر باشد. گرافیک را می توان بهبود بخشید، و همچنین برخی از حالت های بازی را اضافه کرد. اتاق های خصوصی (به طوری که مردم می توانند در برابر دوستان بازی کنند)، عملیات بیشتر، سیستم ارتقاء هواپیما (سلامت، سرعت آسیب و غیره)
من بازی را دوست داشتم و روز گذشته 27 مارس 2021 سعی کردم بازی را باز کنم و به معنای واقعی کلمه لوگو و خرابی ها را فوراً به من نشان می دهد. نیمی از اوقات حتی لوگو را نمی بینم و همچنان خراب می شود. میشه لطفا بازی رو درست کنید این یکی از بازی های مورد علاقه من بود. من حتی آن را حذف و دوباره نصب کردم و باز هم مشکل را برطرف نکردم.
بازی عالی خیلی فراتر از انتظارم بود به جز حالت بقا. من 30 موج را بدون کشته شدن دوام آوردم. سپس امروز بازی شما دچار مشکل شد و من مجبور شدم دو بار ماموریت را خاتمه دهم. wave lvl من را بازگردانید و من به شما 5 ستاره می دهم.
T g.j ew
سلام،خیلی مسخره این بازی الکی هنگ کرد جلوسکه ها(20000-)منفی اومد،یعنی اگه بازی میکردم هرچقد سکه میگرفتم از سکه هاکم میشد،گرفتم حذف نصب کردم دوباره بازی رو ریختم الان کد بازی قبلی رومیزنم نمیاد!!!!یعنی اینهمه! بازی کردم الکی شد!!!وقتی بازی رو نمیتونین ساپورت کنین چرا الکی کدشخصی میذارین ملت برن سرکار.ی بار دیگه هم f35داشتم بازی قفل کرد .حواستون باشه وقت نذارین پای این بازی اخرش یا قفله یاهنگ.
بازی خیلی خوبی حتما نصب کنید مرحله هاشم متنوع است
مانور هواپیماها مثل سوخو 37 یا غیره خوب نیست و همه هواپیماها در کنترل یکسان هستند و هیچ تفاوتی به آنها داده نمی شود تا کار کنند و تجربه بهتری را برای کاربر احساس کنند، تبلیغات بیش از حد ....
بازی عالی است اما فقط 3 ستاره به آن داد زیرا هر بار که در هر موج می جنگم، شلیک به اهداف SAM غیرممکن می شود. شما حتی نمی توانید آنها را ببینید زیرا آنها در زیر نقشه هستند. شما فقط حلقه یا مربع اطراف آنها را از قفل موشک می بینید. شما بچه ها واقعا باید درستش کنید تنها راه آن برای حرکت به موج بعدی این است که دوباره آن موج را شکست دهید، اما 2 موج بعد دوباره تکرار می شود. همچنین اگر حالت داستانی یا سطوح/ماموریتها وجود داشته باشد، خوب خواهد بود. چیزی غیر از آنلاین
گرافیک نقشه های دریا عالی است اما در بیابان ها و جنگل ها کمی ضعیف است. من از الزامات ماموریت 21 ناامید هستم. چگونه می توانم پول کافی برای خرید F-18 Hornet داشته باشم؟ با چرخ بخت یا پاداش کم در مسابقات آنلاین؟!
در ردهای بازیهای ایرانی میتواند نمره قبولی بگیرد
سلام من نرگس الان دارم این بازی رو نصب می کنم ولی قبلن با حال بودم😊😊
این بازی با توجه به تجربه من واقعاً فوق العاده است، گرافیک / کیفیت عالی، نبردهای چالش برانگیز و غیره. من بازی را فقط در 3 روز کامل کردم، و اگر از من بپرسید، یک کار بسیار سخت است، این واقعیت که یک ماموریت وجود دارد که در آن بازیکن و دیوید در حال مبارزه با یک اسکادران از جت ها هستند. به هر حال، این پیشنهادات من است: 1) ماموریت های بیشتر 2) جت های بیشتر 3) حالت های بازی بیشتر (حداقل آفلاین) 4) پوسته ها 5) سلاح های بیشتر، اگرچه من بیشتر دارم. به طور کلی، بازی درجه یک است. من آن را توصیه می کنم.
از نظر پشتیبانی و جوابگویی صفر صفر صفر هستید، چرا کد کاربری قبلی من بازیابی نمیشه، چرا پشتیبانی جواب نمیده
بعد از اتمام مراحل بازی خیلی خسته کننده ویک نواخت می تواند با اهمیت زمینی ساده و ابتدایی است ولی در مجموع بازی سرگرم کننده است.
اگر میشد هواپیما توسط مقام ما باز میشد و مهمات و اسلحه ها را میتوانیم ارتقاء بدهیم و مهمات چون دست خودمان بود ارزان تر میشد خوب بود اینجوری بهتر بود دوتا برای شرایط سخت شده بازی کم کردم چون این آدم هواپیما مرحله بعدی رو بود. یا ندارن یا بخاطر گران بودنشون نمیتونه بخره و یا بخاطر مهمات کم از بازی اوت میشه
عالی بود فقط سخت هستش
بااینکه خوبی دیدار از بازی دوبعدیه جنگنده قادربه حرکت روبه جلو نیست وحتی به اطراف هم خیلی کندجابحامیشه که این یک اشکال بزرگه وکاربر خیلی زود ازبازی خسته میشه...
شبیه ساز بسیار خوبی است. من از کنترل ها لذت بردم و گرافیک عالی است
لطفاً نشر بدین ... این بازی مصداق واضح است که مخاطب را فقط برای پر کردن جیب ساخته شده است و کلی ایراد دارد و میگم اول اینکه شما به هیچ عنوان نمیتونید هواپیمای دلخواهتون رو بخرید و باید به صورت ترتیبی هواپیماهارو ازاد کنید. دلیلشم اینه که باید مدام دوم بخرید جوایزی که بهتون میده که واقعا مضحک فی المثل شما درجتون بعد یه ماه بازی ادامه داره و سکه خریدن ارتقا پیدا کرده بعد بهتون هزار تا سکه جایزه میده که حتی باهاش نمیشه ده تا دونه تیر واسه تیربار خرید.
クッキングタイクーン - Cooking Tycoon ミニゲーム wia
شروع کردم به لذت بردن از بازی چند صد هزار نفری برای هواپیماهای جدید هرگز از آنها استفاده نکردند.
بازی عالی ......ولی یه چیزی که من رو ناامید میکنه اینه که هیچ تبلیغی وجود نداره که بتونم مهمات اضافه کنم...
سلام چرا جایزه روزانه برای من فعال نیست؟ اونجایی که باید ویدئو ببینیم تا جایزه بده؟؟؟