Post by naralohampdisg on Feb 11, 2022 6:07:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато primogems зламати ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
Спочатку я встановив цю гру на моєму телефоні, але я в основному купив все, що було в ній, і після цього гра стала нудною, тому я її видалив. Тому я просто знову встановив гру, щоб побачити, що нового, але коли я спробував відновити попередню гру, вона не відновилася. Я не починаю спочатку, коли пройшов рівень 40. У мене було відновлено свою гру, тому немає причин, щоб вона не відновила мою стару гру. Не щасливий. Видалено.
Talking Tom Camp (Табір говорить Тома) - новий погляд на серію ігор, розроблених компанією ... навчаємо новобранців стрільбі, будуємо вежі і багато іншого.
Класно, але жаль, шо немає української мови
Мені це подобається, але одна проблема, з якою я зіткнувся, полягає в тому, що Том не може слухати без мікрофона 🎤, тому, будь ласка, можна слухати без мікрофона. Я прошу вас про цю гру, і все добре. Сподіваюся, ви мене зрозуміли.🥺
Якісь проблеми ... коли ми відправляємо його спати , як він прокидається сам ? Будь ласка, перевірте А чому він не відстежує прогрес... в один момент він сповнений енергії, а коли я знову відкриваю додаток, він сонний... Говоряча Анжела набагато краще.
Завантажити останню версію TutuApp для iOS - {оновлено 2021} манго грати в ігри 2. Усі права захищено © 2021. Модні теми. Timenewspro.
Я взяв цю гру для свого молодшого брата і сестрички. Моїй сестрі зараз лише 4 роки, а моєму брату лише 2 роки. Обом подобається ця гра, і вони обидва хочуть грати. Але в нього можна грати тільки в одну, оскільки в нього лише один телефон, тому вони обоє борються.😢😢😢
іванка лубіви
Дуже гарна гра, я поставлю їй 5 зірок
Класс
Нова версія гри- припогана, немає звуку!!!
Мені це подобається, але мені це дуже подобається, ти зробив Бекку, яка говорила, і стала другом
Том класний. Але не часто оновлюють.
Wedding Fashion Tailor - Clothes Maker - Apk AMP
Световна лига по футбол Спортни ijdb
Май толкін анжела луче там ше хотеть наклейки моеа збирати
Ха ха ха
Мені подобається ця гра, але реклами дуже багато! Додавання настільки недоречні, що я розумію, чому ви це говорите, я теж відчув, як це сталося зі мною, це так дратує, а ви забули, що діти грають у це, будь ласка, ви можете зробити краще
Все працювало нормально, поки одного дня не з’явилося повідомлення (⚠️ Мій Говорячий Том намагається записувати аудіо та телефонні дзвінки.) (Заборонити (10)) (Дозволити) Я негайно натиснув відхилити. Після цього я видалив усі свої програми outfit7, існує теорія, згідно з якою в додатку Angela є кнопка, яку можна натиснути, щоб показати своє обличчя, а в очах Анжели є чоловік. Я спробував, але це не спрацювало, я дивився новини на YouTube, і він показав мені «Дітей викрали з небезпечного додатка».
Таке собі
Оцінювала гру в серпні як класну. Дійшла до сотого рівня. Вчора перейшла на новий гаджет, встановилася гра з першого рівня та ще й англомовної версії. Звичайно, грати можна, але хотілося би рідною мовою та на досягненому рівні
Класно!Моєму Тому вже п'ятнадцять років
Файл:My talking tom logo2.jpg - Вікіпедія
Benim Konuşan Tom'um Gündelik nuzl
Гра набридла дитини за кілька днів. Нецікава і одноманітна. Розробникам варто працювати, наприклад, при подорожі кіт міг би робити фото на фоні визначних місць даної країни, а не в своїй кімнаті в різних прикидах.
Гарний додаток...але міні-ігри обмежені, ми повинні завантажити гру, щоб грати в міні-гру, ми можемо зробити всі міні-ігри безкоштовно...це 3 початку...за винятком гарної гри
Я віддаю перевагу Тому в будь-який день, і я вважаю, що це краще, ніж розмовляти з Томом 2
Оооо максимчику
Гарна гра. Я дійсно люблю цю гру більше, ніж My Tom 2, тому що є спосіб заробити монети. Але єдина причина, чому я оцінюю цю гру 3 зірки, тому що є занадто багато 30 секунд, які неможливо пропустити, які з’являються скрізь. Якщо ви виправите ці помилки, я обов’язково відредагую свій огляд і оціню цю гру на 5.
гра просто клас
Гра супер не бачу нічого поганого . Рекомендую😊
Я вирішив поставити це щось низько, тому що його створив той самий коману, який зробив переслідування пальця та збочень Анджелу лише тому, що він заснований на іншому коті з кращою графікою та анімацією. Це означає, що це краще. до 13 років
Говорячий Том — чудова тварина. Ви можете назвати його будь-яким ім’ям. Це чудовий досвід для дітей, щоб навчитися піклуватися про справжнього домашнього улюбленця.
Реклама на рекламі і зовсім немає..
А коли вонопалення буде
Супер але старі ігри додайте більше нових ігор і тоді буде 5 зірок а так то три
Приложение "Google Мой бизнес" доступно на Android и iOS. ... «My Talking Tom» також переміг на «Tabby Awards Users 'Choice» в 2014 році в двох категоріях:
Це чудова гра, але щось йде не так і опиняється в поганому місці, але все інше добре
Це дуже мила гра, але також дуже нудна гра. Якщо ви будете грати в цю гру деякий час, вам стане нудно.
з нею як що за говорити в 3 чиса ночі вона говорі жахливі речі🤔
НЕ підходить для дітей. Нашій дочці подобаються ці програми, але проблема в тому, що вони дозволяють рекламу, яка є абсолютно неприйнятною для дітей. Спочатку я помітив телевізійну рекламу серіалів, які не хотів би бачити дитина, але останньою краплею став кліп із нецензурною лайкою, який навіть не піддався цензурі. У цій програмі має бути попередження ДОРОСЛИХ. Це НЕ дитячий додаток.
My Talking Tom – Додатки в Google Play
Не розговарює
Не потрібно. Хоч і телефон потужний
My Talking Tom Інше zpji